Gebedsgroep: Bid je mee?

Bid je mee?

Op zondag 12-9-2021 was de startzondag en tevens vierden we het 25-jarig bestaan van onze kerk. Jantine Veenhof ging in de preek in op het gebed en specifiek op het Onze Vader. Want zoals het jaarthema van de PKN ook zegt: “Van U is de toekomst”. We mogen het verwachten van God zelf.

Na de dienst hebben veel mensen op een kerkje hun gebeden voor het komende jaar geschreven en in de boom gehangen. In de gesprekken daarna over het beleidsplan bleek de behoefte om samen een gemeenschap te zijn, vaker bij elkaar te komen, aansluiting te zoeken bij (de noden van) de buurt en ook om te bidden. Hoe mooi is het om deze wens praktisch vorm te geven door het komende jaar deze gebeden ook samen wekelijks bij God te brengen. Vandaar dat we starten met een wekelijkse gebedsgroep. Doe je mee? Je hoeft geen professionele bidder te zijn. Het is fijn als je er bent. Zingen, stil zijn, in stilte of hardop bidden, het mag allemaal. Samen geven we er vorm aan.

Datum/tijd:
In oktober elke maandag om 20 uur (inloop vanaf 19:45 uur) tot maximaal 21:00 uur (4, 11, 18 en 25 oktober)
Vanaf november: elke woensdag om 20:00 uur

Locatie: Marcuskerk (stiltecentrum)

Appgroep
Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Voor wie dat wil maken we ook een appgroep aan. Meld je voor de appgroep aan bij Mariël Middendorp (06-55550464)

Gebedsgroep

01 dec 2021 om 20.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

02 dec 2021 om 17.30 uur

Sinterklaasfeest in de Kinderwinkel

Adventstijd en Kerstchallenge: Geef Licht!

De tieners gaan in de Adventstijd iets heel stoers doen: ze zullen de nacht van 18 op 19 december in een tent kamperen in het kader van de Kerstchallenge van de Kerk in Actie: Geef Licht! U kunt de tieners sponsoren!

In november is het lied van de maand: "Laat zo je licht maar schijnen".

> Zing je mee?

Meditatie door Jantine Veenhof