High tea met Hemelvaartsdag

Na de kerkdienst op Hemelvaartsdag organiseert de diaconie de inmiddels traditionele high tea. Er zijn diverse smaken thee en onder andere muffins, cake en taart, gebakken door gemeenteleden. Bij mooi weer zitten we in de tuin van het Marcushuis.
De opbrengst van deze high tea is voor onkosten die de diaconie maakt, zoals uitstapjes, (financiële) bijstand en activiteiten rond Pasen en Kerst. Vooraf aanmelden is verplicht!

Datum: donderdag 21 mei 2020
Locatie: Marcuskerk
Tijd: na de kerkdienst, ongeveer 11.00 uur
Kosten: € 7,50 p.p. (kinderen in de basisschoolleeftijd: € 4,00 p.p.)

Meer informatie en aanmelden: Ingrid Blok

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.