Samen de Bijbel lezen met de GKIN

Iedere eerste vrijdagochtend van de maand wordt er samen met de GKIN een Bijbelkring georganiseerd voor Nederlands sprekende senioren, geleid door ds. Tjahjadi. Mensen van verschillende kerkelijke achtergrond ontmoeten elkaar rond de Bijbel. Iedereen is van harte welkom.

Data: iedere eerste vrijdagochtend van de maand
Locatie: Marcuskerk
Tijd: 11.00 uur

Contactpersonen: ds. Tjahjadi en Henny Plaisier (070-336 0325)

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde