Samen de Bijbel lezen met de GKIN

Iedere eerste vrijdagochtend van de maand wordt er samen met de GKIN een Bijbelkring georganiseerd voor Nederlands sprekende senioren, geleid door ds. Tjahjadi. Mensen van verschillende kerkelijke achtergrond ontmoeten elkaar rond de Bijbel. Iedereen is van harte welkom.

Data: iedere eerste vrijdagochtend van de maand
Locatie: Marcuskerk
Tijd: 11.00 uur

Contactpersonen: ds. Tjahjadi en Henny Plaisier (070-336 0325)

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313