Gespreksgroep met open Bijbel

Iedere tweede maandagmiddag van de maand is er een bijbelgespreksgroep, waarbij we met elkaar de Bijbel lezen en daarover doorpraten. Het maakt daarbij niet uit hoeveel Bijbelkennis je hebt, ook hoef je geen perfecte gelovige te zijn. Kortom, er zijn geen voorwaarden om deel te mogen nemen. Ook als je gewoon wilt komen luisteren naar wat anderen zeggen, is dat helemaal prima.
Het thema voor komend seizoen is discipelschap.

Locatie: bibliotheek van de Oase

Tijd: 14.30 uur

Contactpersoon: Martine Scheurkogel (015-257 9574/06-2826 5794)

Kerkdienst - Zomervakantie

zo 21 aug 2022 om 10.00 uur

Vergadering moderamen

do 25 aug 2022

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313