Week van een goed gesprek

Naar aanleiding van het thema van de startzondag “Een goed gesprek” organiseert de werkgroep pastoraat twee keer een bijzondere week van ontmoeting en gesprek.

De eerste week is de week van 10 - 16 november 2019 en de tweede is de week van 14 – 20 juni 2020.

Wat is de bedoeling?
Dat in die week gemeenteleden andere leden van de gemeente, die ze nog niet goed kennen, opzoeken of uitnodigen.
Op bezoek gaan bij iemand die verlangt naar bezoek uit de kerk. Er zijn gemeenteleden die ernaar uitkijken dat iemand naar hen luistert en met hen praat. Nadere informatie volgt nog, maar we willen nu al vragen om in die weken een of twee dagdelen vrij te houden, om zo tijd te kunnen plannen voor een mooie ontmoeting.

Contactpersoon: Henny Plaisier (070-336 0325)

Kerkdienst - Zomervakantie

zo 21 aug 2022 om 10.00 uur

Vergadering moderamen

do 25 aug 2022

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313