Week van een goed gesprek

Naar aanleiding van het thema van de startzondag “Een goed gesprek” organiseert de werkgroep pastoraat twee keer een bijzondere week van ontmoeting en gesprek.

De eerste week is de week van 10 - 16 november 2019 en de tweede is de week van 14 – 20 juni 2020.

Wat is de bedoeling?
Dat in die week gemeenteleden andere leden van de gemeente, die ze nog niet goed kennen, opzoeken of uitnodigen.
Op bezoek gaan bij iemand die verlangt naar bezoek uit de kerk. Er zijn gemeenteleden die ernaar uitkijken dat iemand naar hen luistert en met hen praat. Nadere informatie volgt nog, maar we willen nu al vragen om in die weken een of twee dagdelen vrij te houden, om zo tijd te kunnen plannen voor een mooie ontmoeting.

Contactpersoon: Henny Plaisier (070-336 0325)

Godly Play in de zomer

Speciaal voor de zomervakantie zijn er drie Godly Play-verhalen opgenomen.

> Klik hier om ze te bekijken

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Amen van for KING & COUNTRY

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b