Geloofskring

De geloofskring is een actieve kring die bijeenkomt bij deelnemers thuis. Centraal staat het gesprek over wat geloven betekent in ons dagelijks leven, bij de keuzes die we maken, de vragen die op ons afkomen en de manier waarop we geloven in ons gewone leven vormgeven.

De geloofskring komt vijf keer per jaar bij elkaar, de data worden in onderling overleg bepaald. Aan het einde van het seizoen is er een etentje.

Contactpersoon: Wilma Luijendijk (070-440 0364)

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 08 dec 2022 om 18:00 uur

Vergadering kerkenraad

do 08 dec 2022 om 20:00 uur

Evaluatie avondmaalsvieringen

De afgelopen maanden hebben we diverse vormen van de viering van het Heilig Avondmaal gehouden: bankbediening, een staande kring en lopend. Hoe heeft u dit ervaren? Vul het evaluatieformulier in en lever het in bij een van de diakenen.

Favoriet lied?

Heeft u een lied dat u graag tijdens de dienst wilt zingen? Laat het weten aan dominee Jantine Veenhof.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313