Cantorij

De cantorij is een zanggroep van ongeveer 15 personen. De cantorij verleent ongeveer eens in de maand medewerking aan een kerkdienst in De Oase of elders. Er worden een- tot vierstemmige liederen gezongen, vaak uit nieuw kerkliedrepertoire. De enthousiaste dirigent Pim Roos weet iedereen daarin mee te krijgen, ook wie niet zo geschoold is of geen bladmuziek kan lezen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Data: woensdagavond in de even weken
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Contactpersoon: Martine Scheurkogel (015-257 9574)

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.