Buurtkoffie

Iedere vrijdagmiddag is er een open inloop in De Oase, waar twee gastvrouwen/-heren van de wijkgemeente de bezoekers ontvangen met thee, koffie, iets lekkers, gezelligheid en een luisterend oor. Een leuke gelegenheid om medebewoners uit de wijk te ontmoeten of gewoon eens even onder de mensen te zijn. Eens in de paar maanden is er een thema met muziek, handige onderwerpen of weetjes over Den Haag. Vaak is er wel een medebezoeker die handig is met naald en draad en even wil helpen om een kleinigheid te naaien. Het is een open activiteit, dat wil zeggen: zonder aanmelding; je kunt gewoon in- en uitlopen.

Data: iedere vrijdagmiddag (ook in vakanties, maar niet op feestdagen)
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Contactpersoon: Theo Hettema (070-393 0261)

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313