Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen. Voorafgaand aan de grote dag is er altijd een aantal voorbereidende gesprekken. Neem daarom minstens drie maanden vooraf contact op met de onderstaande contactpersoon en met de koster/beheerder.

Een trouwdienst in het gebouw van de Marcuskerk kost € 475,-, inclusief de inzet van de wijkpredikant. Als de dienst onder verantwoordelijkheid van de wijkgemeente plaatsvindt maar niet in de Marcuskerk, zijn de kosten € 275,-.

Ds. Jantine Veenhof

Koster/beheerder Marcuskerk
Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde