De Kinderwinkel

Net om de hoek van de Marcuskerk vind je de Kinderwinkel. Hier vinden kinderen en tieners uit de buurt een veilige en gezellige ontmoetingsplek. Iedereen van 0 tot 14 jaar is welkom. En de ouders ook! We leren er de kinderen om respectvol met zichzelf en met elkaar om te gaan. Onder andere in het Tienerrestaurant waar de tieners onder begeleiding ondervinden hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

De Kinderwinkel heeft bijna elke dag na schooltijd een activiteitenprogramma. In de schoolvakanties is er een aangepast programma. Een kinder- en jeugdwerker bedenken samen met de ruim veertig vrijwilligers, steeds nieuwe plannen die aansluiten bij de interesses van de kinderen en hun ouders.

Zie voor meer informatie www.kinderwinkeldenhaag.nl.

Kinderwerker: Monique Djizani
Tienerwerker: Niels Zwijnenburg

De Kinderwinkel
Van Baerlestraat 113-115
2533 LK Den Haag
T 070 – 318 16 80

Recent nieuws uit de Kinderwinkel

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313