De Kinderwinkel

Net om de hoek van de Marcuskerk vind je de Kinderwinkel. Hier vinden kinderen en tieners uit de buurt een veilige en gezellige ontmoetingsplek. Iedereen van 0 tot 14 jaar is welkom. En de ouders ook! We leren er de kinderen om respectvol met zichzelf en met elkaar om te gaan. Onder andere in het Tienerrestaurant waar de tieners onder begeleiding ondervinden hoe het er in een restaurant aan toe gaat.

Hoopvol Transvaal

Onder de naam Hoopvol Transvaal zijn we sinds september als kerkelijke pioniersplek van start gegaan. Een spannende nieuwe fase van het missionaire initiatief in Transvaal, dat enkele jaren terug gestart is.
Transvaal is een centrumwijk met een heel eigen dynamiek in Den Haag. Een wijk die zeker niet in de laatste plaats opvalt vanwege de smeltkroes van culturen en religies.

Geloven in Moerwijk

Geloven in Moerwijk is een pioniersplek van de Protestantse Kerk Den Haag. Wij zijn een jonge geloofsgemeenschap in Moerwijk. Wij willen kerk-zijn op een creatieve en praktische manier die past bij onze buurt en die aansprekend is voor mensen zonder christelijke achtergrond. Dit doen we onder andere door onze buurttuin, veel samen eten, praten en lachen, op zo’n manier dat mensen uit verschillende culturen zich thuis voelen.

Leven in Laak

Leven in Laak is de jonge pioniersplek in het stadsdeel Laak. Een interculturele jonge kerk. We ondernemen samen activiteiten die passen bij wie wij zijn als christen, maar die ook passen bij de doelgroep. We willen mensen uit verschillende culturen betrekken op een creatieve en duurzame manier.

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313