Taart in De Oase

Ds. Jantine Veenhof ging zondag voor het eerst als 'eigen' wijkpredikant voor in Kerk in Laak. Jan Baronner heette haar, namens De Oase en Kariboe Bibi, van harte welkom. Als presentje had hij een grote taart meegenomen. De taart is gemaakt door een bakker uit de buurt. De mensen van de bakkerij dachten dat de taart voor dominee Shalom bestemd was wink Een mooi welkom!

Na de dienst sneden Jantine en Jan de taart samen aan, waarna iedereen kon genieten van een heerlijk stuk slagroomtaart bij de vers gezette koffie.

Voornemen tot sluiting van de Oase

De Protestantse Diaconie Den Haag en Stek hebben het voornemen om buurt-en-kerkhuis De Oase in Spoorwijk per 31 december 2020 te sluiten.

Godly Play in de zomer

Speciaal voor de zomervakantie zijn er drie Godly Play-verhalen opgenomen.

> Klik hier om de verhalen te bekijken

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Amen van for KING & COUNTRY

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b