Kerstboodschap ds. René de Reuver: 'Wees niet bang!'

Angst: het is een rode draad in onze samenleving, analyseert scriba ds. René de Reuver. Angst voor ziekte, voor gebrekkig ouder worden, voor verlies van grip op het leven ... "Er is echter een tegenverhaal. Het verhaal van God die zegt: 'Wees niet bang'."

In onze samenleving waart een spook rond: het spook van de angst. Angst is als een veelkoppig monster. Je kunt het bestrijden en het monster een kop afslaan, maar voor je het weet groeit er weer een nieuwe kop aan. Je kunt de angst de baas worden, maar voor je het weet heeft de angst je weer te pakken op een ander vlak, in een andere situatie. Het veelkoppige monster laat zich niet zomaar verslaan.

Lees de volledige kerstboodschap op www.protestantsekerk.nl.

Godly play

17 apr 2021 om 16.30 uur

ONLINE Kerkdienst

18 apr 2021 om 10.00 uur

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Pasen is gevonden worden

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
N.a.v. Lucas 15: 17 - 20