De zon geeft energie!

Het is oktober maar nog zulk lekker weer! De zon schijnt heerlijk en je kunt je nauwelijks voorstellen dat het herfst is. Zo hebben we na de laatste viering ook heerlijk met elkaar buiten geluncht.  De zon geeft energie en je merkt het aan je humeur. Alles lijkt een stuk vrolijker. De afgelopen maand zijn we het nieuwe seizoen gestart. Het is zo bijzonder om te zien hoe enthousiast iedereen is om samen het werk in Laak weer op te pakken. Dus niet alleen de zon geeft energie maar ook de  mensen bij Leven in Laak. Samen de wijk dienen en elkaar. Samen God zoeken bij een viering of Bible-date. Samen de handen uit de mouwen steken bij een Doe-kerk of bij Multi-culinair koken.  Over een paar weken zal het weer vast omslaan en zal het vast gaan regenen. De energie van de zon zal wat minder worden, maar van elkaar en God des te meer!

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 08 dec 2022 om 18:00 uur

Vergadering kerkenraad

do 08 dec 2022 om 20:00 uur

Evaluatie avondmaalsvieringen

De afgelopen maanden hebben we diverse vormen van de viering van het Heilig Avondmaal gehouden: bankbediening, een staande kring en lopend. Hoe heeft u dit ervaren? Vul het evaluatieformulier in en lever het in bij een van de diakenen.

Favoriet lied?

Heeft u een lied dat u graag tijdens de dienst wilt zingen? Laat het weten aan dominee Jantine Veenhof.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313