De zon geeft energie!

Het is oktober maar nog zulk lekker weer! De zon schijnt heerlijk en je kunt je nauwelijks voorstellen dat het herfst is. Zo hebben we na de laatste viering ook heerlijk met elkaar buiten geluncht.  De zon geeft energie en je merkt het aan je humeur. Alles lijkt een stuk vrolijker. De afgelopen maand zijn we het nieuwe seizoen gestart. Het is zo bijzonder om te zien hoe enthousiast iedereen is om samen het werk in Laak weer op te pakken. Dus niet alleen de zon geeft energie maar ook de  mensen bij Leven in Laak. Samen de wijk dienen en elkaar. Samen God zoeken bij een viering of Bible-date. Samen de handen uit de mouwen steken bij een Doe-kerk of bij Multi-culinair koken.  Over een paar weken zal het weer vast omslaan en zal het vast gaan regenen. De energie van de zon zal wat minder worden, maar van elkaar en God des te meer!

Buurtkoffie

18 sep 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal (Kerk in Laak)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Oasegebed

23 sep 2020 om 19.10 uur

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Zie de zon, zie de maan.

Neurie je mee?

Meditatie door ds. Jantine Veenhof n.a.v. Psalm 34 vers 9