De zon geeft energie!

Het is oktober maar nog zulk lekker weer! De zon schijnt heerlijk en je kunt je nauwelijks voorstellen dat het herfst is. Zo hebben we na de laatste viering ook heerlijk met elkaar buiten geluncht.  De zon geeft energie en je merkt het aan je humeur. Alles lijkt een stuk vrolijker. De afgelopen maand zijn we het nieuwe seizoen gestart. Het is zo bijzonder om te zien hoe enthousiast iedereen is om samen het werk in Laak weer op te pakken. Dus niet alleen de zon geeft energie maar ook de  mensen bij Leven in Laak. Samen de wijk dienen en elkaar. Samen God zoeken bij een viering of Bible-date. Samen de handen uit de mouwen steken bij een Doe-kerk of bij Multi-culinair koken.  Over een paar weken zal het weer vast omslaan en zal het vast gaan regenen. De energie van de zon zal wat minder worden, maar van elkaar en God des te meer!

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313