De zon geeft energie!

Het is oktober maar nog zulk lekker weer! De zon schijnt heerlijk en je kunt je nauwelijks voorstellen dat het herfst is. Zo hebben we na de laatste viering ook heerlijk met elkaar buiten geluncht.  De zon geeft energie en je merkt het aan je humeur. Alles lijkt een stuk vrolijker. De afgelopen maand zijn we het nieuwe seizoen gestart. Het is zo bijzonder om te zien hoe enthousiast iedereen is om samen het werk in Laak weer op te pakken. Dus niet alleen de zon geeft energie maar ook de  mensen bij Leven in Laak. Samen de wijk dienen en elkaar. Samen God zoeken bij een viering of Bible-date. Samen de handen uit de mouwen steken bij een Doe-kerk of bij Multi-culinair koken.  Over een paar weken zal het weer vast omslaan en zal het vast gaan regenen. De energie van de zon zal wat minder worden, maar van elkaar en God des te meer!

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om