Cantorij

De cantorij is een zanggroep van ongeveer 15 personen. De cantorij verleent ongeveer eens in de maand medewerking aan een kerkdienst in De Oase of elders. Er worden een- tot vierstemmige liederen gezongen, vaak uit nieuw kerkliedrepertoire. De enthousiaste dirigent Pim Roos weet iedereen daarin mee te krijgen, ook wie niet zo geschoold is of geen bladmuziek kan lezen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Data: woensdagavond in de even weken
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Contactpersoon: Martine Scheurkogel (015-257 9574)

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde