Cantorij

De cantorij is een zanggroep van ongeveer 15 personen. De cantorij verleent ongeveer eens in de maand medewerking aan een kerkdienst in De Oase of elders. Er worden een- tot vierstemmige liederen gezongen, vaak uit nieuw kerkliedrepertoire. De enthousiaste dirigent Pim Roos weet iedereen daarin mee te krijgen, ook wie niet zo geschoold is of geen bladmuziek kan lezen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Data: woensdagavond in de even weken
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Contactpersoon: Martine Scheurkogel (015-257 9574)

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.