Cantorij

De cantorij is een zanggroep van ongeveer 15 personen. De cantorij verleent ongeveer eens in de maand medewerking aan een kerkdienst in De Oase of elders. Er worden een- tot vierstemmige liederen gezongen, vaak uit nieuw kerkliedrepertoire. De enthousiaste dirigent Pim Roos weet iedereen daarin mee te krijgen, ook wie niet zo geschoold is of geen bladmuziek kan lezen. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Data: woensdagavond in de even weken
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Contactpersoon: Martine Scheurkogel (015-257 9574)

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313