Buurtkoffie

Iedere vrijdagmiddag is er een open inloop in De Oase, waar twee gastvrouwen/-heren van de wijkgemeente de bezoekers ontvangen met thee, koffie, iets lekkers, gezelligheid en een luisterend oor. Een leuke gelegenheid om medebewoners uit de wijk te ontmoeten of gewoon eens even onder de mensen te zijn. Eens in de paar maanden is er een thema met muziek, handige onderwerpen of weetjes over Den Haag. Vaak is er wel een medebezoeker die handig is met naald en draad en even wil helpen om een kleinigheid te naaien. Het is een open activiteit, dat wil zeggen: zonder aanmelding; je kunt gewoon in- en uitlopen.

Data: iedere vrijdagmiddag (ook in vakanties, maar niet op feestdagen)
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Contactpersoon: Theo Hettema (070-393 0261)

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

27 jun 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal

04 jul 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten juni

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in juni kunt en wilt bijwonen.

In de maand juni luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'God kent jou vanaf het begin'.

Neurie je mee?

Ik zie ik zie, wat jij niet ziet…

Meditatie n.a.v. Psalm 104 vers 30-34.
Door Jantine Veenhof