Buurtkoffie

Iedere vrijdagmiddag is er een open inloop in De Oase, waar twee gastvrouwen/-heren van de wijkgemeente de bezoekers ontvangen met thee, koffie, iets lekkers, gezelligheid en een luisterend oor. Een leuke gelegenheid om medebewoners uit de wijk te ontmoeten of gewoon eens even onder de mensen te zijn. Eens in de paar maanden is er een thema met muziek, handige onderwerpen of weetjes over Den Haag. Vaak is er wel een medebezoeker die handig is met naald en draad en even wil helpen om een kleinigheid te naaien. Het is een open activiteit, dat wil zeggen: zonder aanmelding; je kunt gewoon in- en uitlopen.

Data: iedere vrijdagmiddag (ook in vakanties, maar niet op feestdagen)
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Contactpersoon: Theo Hettema (070-393 0261)

Buurtkoffie

27 nov 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk) - 1e advent - doopdienst - vooraf inschrijven verplicht

29 nov 2020 om 10.00 uur

In de maand november luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Ik wens jou' van Trinity.

Neurie je mee?

God met ons

Meditatie door ds. Jantine Veenhof over God met ons - over een toekomst die groter is dan het verleden