Buurtkoffie

Iedere vrijdagmiddag is er een open inloop in De Oase, waar twee gastvrouwen/-heren van de wijkgemeente de bezoekers ontvangen met thee, koffie, iets lekkers, gezelligheid en een luisterend oor. Een leuke gelegenheid om medebewoners uit de wijk te ontmoeten of gewoon eens even onder de mensen te zijn. Eens in de paar maanden is er een thema met muziek, handige onderwerpen of weetjes over Den Haag. Vaak is er wel een medebezoeker die handig is met naald en draad en even wil helpen om een kleinigheid te naaien. Het is een open activiteit, dat wil zeggen: zonder aanmelding; je kunt gewoon in- en uitlopen.

Data: iedere vrijdagmiddag (ook in vakanties, maar niet op feestdagen)
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Contactpersoon: Theo Hettema (070-393 0261)

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 08 dec 2022 om 18:00 uur

Vergadering kerkenraad

do 08 dec 2022 om 20:00 uur

Evaluatie avondmaalsvieringen

De afgelopen maanden hebben we diverse vormen van de viering van het Heilig Avondmaal gehouden: bankbediening, een staande kring en lopend. Hoe heeft u dit ervaren? Vul het evaluatieformulier in en lever het in bij een van de diakenen.

Favoriet lied?

Heeft u een lied dat u graag tijdens de dienst wilt zingen? Laat het weten aan dominee Jantine Veenhof.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313