Buurtkoffie

Iedere vrijdagmiddag is er een open inloop in De Oase, waar twee gastvrouwen/-heren van de wijkgemeente de bezoekers ontvangen met thee, koffie, iets lekkers, gezelligheid en een luisterend oor. Een leuke gelegenheid om medebewoners uit de wijk te ontmoeten of gewoon eens even onder de mensen te zijn. Eens in de paar maanden is er een thema met muziek, handige onderwerpen of weetjes over Den Haag. Vaak is er wel een medebezoeker die handig is met naald en draad en even wil helpen om een kleinigheid te naaien. Het is een open activiteit, dat wil zeggen: zonder aanmelding; je kunt gewoon in- en uitlopen.

Data: iedere vrijdagmiddag (ook in vakanties, maar niet op feestdagen)
Locatie: kerkzaal van De Oase
Tijd: 14.00 – 16.00 uur

Contactpersoon: Theo Hettema (070-393 0261)

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om