Schilder je favoriete Bijbelverhaal

In twee avonden maken we ieder een schilderij op Canvas. U of jij kiest een Bijbelverhaal, bijbels onderwerp, figuur en legt het vast op het witte doek.

Met elkaar gaan we gezellig aan de slag en zijn we op een creatieve manier met een Bijbelverhaal bezig. Als de schilderijen klaar zijn, worden ze tentoongesteld in een ruimte in de Marcuskerk.

Voor wie: iedereen die het leuk vindt om te schilderen (groepsgrootte 6 - 12 personen)

Interesse/aanmelden
Neem bij interesse voor deze activiteit contact op met Wilma Luijendijk (070-440 0364). Bij voldoende aanmeldingen worden er in overleg twee schilderdata gekozen.

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313