Schilder je favoriete Bijbelverhaal

In twee avonden maken we ieder een schilderij op Canvas. U of jij kiest een Bijbelverhaal, bijbels onderwerp, figuur en legt het vast op het witte doek.

Met elkaar gaan we gezellig aan de slag en zijn we op een creatieve manier met een Bijbelverhaal bezig. Als de schilderijen klaar zijn, worden ze tentoongesteld in een ruimte in de Marcuskerk.

Voor wie: iedereen die het leuk vindt om te schilderen (groepsgrootte 6 - 12 personen)

Interesse/aanmelden
Neem bij interesse voor deze activiteit contact op met Wilma Luijendijk (070-440 0364). Bij voldoende aanmeldingen worden er in overleg twee schilderdata gekozen.

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 08 dec 2022 om 18:00 uur

Vergadering kerkenraad

do 08 dec 2022 om 20:00 uur

Evaluatie avondmaalsvieringen

De afgelopen maanden hebben we diverse vormen van de viering van het Heilig Avondmaal gehouden: bankbediening, een staande kring en lopend. Hoe heeft u dit ervaren? Vul het evaluatieformulier in en lever het in bij een van de diakenen.

Favoriet lied?

Heeft u een lied dat u graag tijdens de dienst wilt zingen? Laat het weten aan dominee Jantine Veenhof.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313