Schilder je favoriete Bijbelverhaal

In twee avonden maken we ieder een schilderij op Canvas. U of jij kiest een Bijbelverhaal, bijbels onderwerp, figuur en legt het vast op het witte doek.

Met elkaar gaan we gezellig aan de slag en zijn we op een creatieve manier met een Bijbelverhaal bezig. Als de schilderijen klaar zijn, worden ze tentoongesteld in een ruimte in de Marcuskerk.

Voor wie: iedereen die het leuk vindt om te schilderen (groepsgrootte 6 - 12 personen)

Interesse/aanmelden
Neem bij interesse voor deze activiteit contact op met Wilma Luijendijk (070-440 0364). Bij voldoende aanmeldingen worden er in overleg twee schilderdata gekozen.

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om