Start Bijbelgroep migranten

Op woensdag 18 november ben ik gestart met een bijbelgroep voor de migranten uit onze kerk om met elkaar de Bijbel te lezen en zo elkaar te helpen groeien in geloof. De eerste keer hebben we gelezen over God de Schepper en Adam en Eva in het bijbelboek Genesis. Het was een mooie middag waarin we veel met elkaar hebben kunnen delen hoe je God ziet als Schepper, wat het betekent om voor het goede of kwade te kiezen en hoe je omgaat met zonden. Heb je ook interesse in deze groep? De volgende avond is op 1 december om 20.00u. We komen online samen.

ds. Jantine Veenhof

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313