Start Bijbelgroep migranten

Op woensdag 18 november ben ik gestart met een bijbelgroep voor de migranten uit onze kerk om met elkaar de Bijbel te lezen en zo elkaar te helpen groeien in geloof. De eerste keer hebben we gelezen over God de Schepper en Adam en Eva in het bijbelboek Genesis. Het was een mooie middag waarin we veel met elkaar hebben kunnen delen hoe je God ziet als Schepper, wat het betekent om voor het goede of kwade te kiezen en hoe je omgaat met zonden. Heb je ook interesse in deze groep? De volgende avond is op 1 december om 20.00u. We komen online samen.

ds. Jantine Veenhof

ONLINE Kerkdienst

31 jan 2021 om 10.00 uur

ONLINE Kerkdienst

07 feb 2021 om 10.00 uur

Blad 'Kerk in Den Haag' online

Het februari-nummer van Kerk in Den Haag is nu ook online beschikbaar. Lees hier het blad digitaal.

Liederen en foto’s gezocht!

Hoe blijf jij geestelijk fit in deze coronatijd en welk lied wil je horen in de dienst van 31 januari? Geef het door aan Jantine!

Buurtgemeente Kerk in Laak

Vanaf 1 januari 2021 gaat de vierplek Kerk in Laak, die onderdeel was van wijkgemeente De Drieklank, als 'Buurtgemeente Kerk in Laak' verder.

Vrede en alle goeds

Meditatie door ds. Jantine Veenhof.
Sta eens even stil, vouw je handen en open je hart: Vrede en alle goeds.