Start Bijbelgroep migranten

Op woensdag 18 november ben ik gestart met een bijbelgroep voor de migranten uit onze kerk om met elkaar de Bijbel te lezen en zo elkaar te helpen groeien in geloof. De eerste keer hebben we gelezen over God de Schepper en Adam en Eva in het bijbelboek Genesis. Het was een mooie middag waarin we veel met elkaar hebben kunnen delen hoe je God ziet als Schepper, wat het betekent om voor het goede of kwade te kiezen en hoe je omgaat met zonden. Heb je ook interesse in deze groep? De volgende avond is op 1 december om 20.00u. We komen online samen.

ds. Jantine Veenhof

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.