Start Bijbelgroep migranten

Op woensdag 18 november ben ik gestart met een bijbelgroep voor de migranten uit onze kerk om met elkaar de Bijbel te lezen en zo elkaar te helpen groeien in geloof. De eerste keer hebben we gelezen over God de Schepper en Adam en Eva in het bijbelboek Genesis. Het was een mooie middag waarin we veel met elkaar hebben kunnen delen hoe je God ziet als Schepper, wat het betekent om voor het goede of kwade te kiezen en hoe je omgaat met zonden. Heb je ook interesse in deze groep? De volgende avond is op 1 december om 20.00u. We komen online samen.

ds. Jantine Veenhof

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde