Omzien naar elkaar

In onze wijkgemeente is er de pastoraatsgroep, een groep van gemeenteleden die u willen bezoeken als u behoefte hebt aan een goed gesprek, een luisterend oor of samen denken over een probleem.

Doopdiensten

Als wijkgemeente zijn we blij met elk kind en iedere volwassene die wordt gedoopt. Graag denken wij met u mee over de mogelijke doop van uw kindje of van uzelf.

Trouwdiensten

Het is mogelijk om in de wijkgemeente een huwelijk te laten inzegenen. Dit kan zowel in de Marcuskerk als Kerk in Laak.

Herdenkingsdiensten

Herdenkingsdiensten bij een uitvaart of jubileum kunnen gehouden worden op beide vierplekken van de wijkgemeente, Marcuskerk en Kerk in Laak.

Veelgestelde vragen

Wie en wat vind je in de wijkgemeente De Drieklank? Wat geloven wij? Veelgestelde vragen...

Bankrekeningnummers

Belangrijke bankrekeningnummers.

Wijkblad Drieklank

Het wijkblad 'Drieklank' is het gezamenlijk blad van Kerk in Laak en de Marcuskerk. Dit blad komt maandelijks uit, behalve in juli en augustus.

Kerkdienst (Marcuskerk)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal (Kerk in Laak)

20 sep 2020 om 10.00 uur

Oasegebed

23 sep 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

25 sep 2020 om 14.00 uur

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Zie de zon, zie de maan.

Neurie je mee?

Meditatie door ds. Jantine Veenhof n.a.v. Psalm 34 vers 9