Bankrekeningnummers

Belangrijke bankrekeningnummers.

Veelgestelde vragen

Wie en wat vind je in de wijkgemeente De Drieklank? Wat geloven wij? Veelgestelde vragen...

Koster Marcuskerk

De koster van de Marcuskerk verzorgt het beheer van het gebouw en de faciliteiten.

Geschiedenis Marcuskerk

In 2011 was het 50 jaar geleden dat de Marcuskerk werd gebouwd en 15 jaar geleden dat de hervormde gemeente en de Gereformeerde Kerk fuseerden en hun intrek namen in de Marcuskerk.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Startvierdaagse Kinderwinkel

Klaar voor de start!? Bekijk het programma van de Startvierdaagse in de Kinderwinkel, dinsdag 24 augustus t/m zaterdag 28 augustus

Aanmelden kerkdiensten augustus

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u in augustus wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde