zondag 31 oktober 2021

Kerkdienst - Oogstdienst, Hervormingsdag

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur

Op zondag 31 oktober is het oogstdienst. We staan stil bij alles wat we mogen ontvangen van God en danken daarvoor.

Tijdens de dienst zal de boom van de startzondag weer gebruikt worden, nu om dankpunten te verzamelen. Materialen hiervoor zullen tijdens de dienst aanwezig zijn.

Daarnaast willen we ook van onze overvloed delen met anderen:
Wilt u ouders van Kinderwinkel-kinderen uit de wijk sponsoren om een keer gratis te eten in het tienerrestaurant van de kinderwinkel? Koop dan een ‘dinerbon’ van 7,50 euro! Zo draagt u bij aan het versterken van de band tussen de ouders en de Kinderwinkel.

Maak 7,50 euro of een veelvoud daarvan over naar de rekening van de diaconie van de Marcuskerk NL46 INGB 0000 621932 onder vermelding 'dinerbon tienerrestaurant'.
Via werkers van de Kinderwinkel zullen de dinerbonnen een goede bestemming vinden.

Alvast hartelijk dank, commissie eredienst

Voorganger: ds. Jantine Veenhof

Online volgen
De diensten die in de Marcuskerk gehouden worden, zijn op twee manieren te bekijken:
> live, via een livestream-verbinding
> later terugkijken, via de Kerkomroep Marcuskerk

Collectes
> Link voor betaling 1e collecte (Wijkdiaconie): www.pg-dedrieklank.nl/giftdiaconie-marcuskerk
> Link voor betaling 2e collecte (Eigen wijkgemeente: pastoraat): www.pg-dedrieklank.nl/gift-marcuskerk