zo 29 november 2020

Kerkdienst (Marcuskerk) - 1e advent - doopdienst - vooraf inschrijven verplicht

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.30 uur

Nb. Vooraf aanmelden verplicht. Houd de richtlijnen rondom corona in de gaten!
LET OP: Op deze zondag vindt er een doopdienst plaats, waarbij ook familieleden van de dopeling aanwezig zijn. De kans is groot dat niet iedereen die zich aangemeld heeft, aanwezig kan zijn.

Voorganger: ds. Jantine Veenhof, wijkpredikant

Deze zondag (1e advent) is er een doopdienst in de Marcuskerk. Petra en Willeke zullen hun pleegdochter laten dopen. We hopen deze feestelijke dienst met jullie allen te vieren en te beleven. Omdat er sprake is van privacy rondom pleegzorg, zal deze dienst niet ‘live’ via Youtube en via Kerkomroep worden uitgezonden. De dienst is na afloop wel op te vragen. We zien uit naar een feestelijke dienst!

Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.