zo 9 juni 2019

Kerkdienst - Pinksteren en belijdenis (Marcuskerk)

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.30 uur

Zondag 9 juni is er een Pinkster- en belijdenisdienst in de Marcuskerk. Deze feestelijke dienst wordt geleid door onze eigen wijkpredikant, Jantine Veenhof. De muziekgroep zorgt voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de dienst zullen we, inmiddels volgens traditie, buiten bellen blazen en een lied zingen.
Iedereen is van harte welkom…ook om na afloop te genieten van iets lekkers bij de koffie!

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd. De speciale pinkstercollecte (diaconale collecte) is bestemd is voor Bijbelverspreiding op het Chinese platteland. Op deze website vindt u daarover meer informatie.

Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Voornemen tot sluiting van de Oase

De Protestantse Diaconie Den Haag en Stek hebben het voornemen om buurt-en-kerkhuis De Oase in Spoorwijk per 31 december 2020 te sluiten.

Godly Play in de zomer

Speciaal voor de zomervakantie zijn er drie Godly Play-verhalen opgenomen.

> Klik hier om de verhalen te bekijken

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: Amen van for KING & COUNTRY

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b