Gebedsgroep: Bid je mee?

Wekelijkse gebedsgroep.
In oktober elke maandag om 20 uur (inloop vanaf 19:45 uur) tot maximaal 21:00 uur (4, 11, 18 en 25 oktober). Vanaf november: elke woensdag om 20:00 uur

Locatie: Marcuskerk (stiltecentrum)

Migrantenbijbelgroep

Eén keer in de twee weken op woensdagavond is er migrantenbijbelgroep, vanaf 20.00 u. De groep start in september 2021.

Bijbelkringen 25-45’ers

Dit zijn groepen van ongeveer 10 personen die met elkaar gesprekken voeren naar aanleiding van een stuk of thema uit de Bijbel. Ze staan open voor iedereen van binnen en buiten de wijkgemeente die zich met anderen wil verdiepen in de Bijbel. Gezelligheid en saamhorigheid gaan daarmee hand in hand. De kringen worden gehouden bij deelnemers thuis.

Schilder je favoriete Bijbelverhaal

In twee avonden maken we ieder een schilderij op Canvas. U of jij kiest een Bijbelverhaal, bijbels onderwerp, figuur en legt het vast op het witte doek.

Kerstviering senioren

Feestelijke kerstviering voor senioren.
Alle oudere gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd.

Senorenviering lijdenstijd

Wijding die in het teken staat van de voorbereiding op het lijden, het sterven en de opstanding van Jezus Christus.  Alle oudere gemeenteleden zijn van harte uitgenodigd.

Sirkelslag

Sirkelslag is een spannend, interactief en creatief spel.

Sirkelslag Kids: 19 november 2021
Sirkelslag Young: datum nog niet bekend

High tea met Hemelvaartsdag

Na de kerkdienst op Hemelvaartsdag organiseert de diaconie de inmiddels traditionele high tea. Er zijn diverse smaken thee en onder andere muffins, cake en taart, gebakken door gemeenteleden. Bij mooi weer zitten we in de tuin van het Marcushuis.

Godly Play in de Kinderwinkel

Elke derde zaterdag van de maand is er in de Kinderwinkel Godly Play, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar. Er wordt dan op een spelende manier een Bijbelverhaal verteld.

Geloofskring

De geloofskring is een actieve kring die bijeenkomt bij deelnemers thuis. Centraal staat het gesprek over wat geloven betekent in ons dagelijks leven, bij de keuzes die we maken, de vragen die op ons afkomen en de manier waarop we geloven in ons gewone leven vormgeven.

Samen kaarten maken

Bij voldoende aanmeldingen wordt er in overleg een knutselavond gekozen. De kaarten worden gebruikt om oudere gemeenteleden te feliciteren.

Contactpersoon: Anneke Maljaars

Filmkring

Op dit moment is de filmkring, vanwege de coronamaatregelen, niet actief.

Tijdens de filmkring bekijken en bespreken we gezamenlijk een film. Dit leidt vaak tot mooie en soms persoonlijke gesprekken over geloof, samenleving en ethiek. Iedereen van binnen of buiten de wijkgemeente is van harte welkom. De filmkring wordt gehouden op vrijdagavond.

Tienerrestaurant Kinderwinkel

Zodra de coronamaatregelen het toelaten, gaat het tienerrestaurant op donderdagavond weer van start.

Wilt u ook meegenieten van de kookkunsten van de tieners uit Moerwijk? Kom dan eens eten in het tienerrestaurant. Elke donderdagavond om 17.30 uur opent het tienerrestaurant haar deuren.
Vooraf reserveren verplicht, uiterlijk woensdag vooraf!

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.