Bijbelkringen 25-45’ers

Dit zijn groepen van ongeveer 10 personen die met elkaar gesprekken voeren naar aanleiding van een stuk of thema uit de Bijbel. Ze staan open voor iedereen van binnen en buiten de wijkgemeente die zich met anderen wil verdiepen in de Bijbel. Gezelligheid en saamhorigheid gaan daarmee hand in hand. De kringen worden gehouden bij deelnemers thuis.

Filmkring

Tijdens de filmkring bekijken en bespreken we gezamenlijk een film. Dit leidt vaak tot mooie en soms persoonlijke gesprekken over geloof, samenleving en ethiek. Iedereen van binnen of buiten de wijkgemeente is van harte welkom op één of meer van de volgende vrijdagavonden.

Schilder je favoriete Bijbelverhaal

In twee avonden maken we ieder een schilderij op Canvas. U of jij kiest een Bijbelverhaal, bijbels onderwerp, figuur en legt het vast op het witte doek.

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

01 aug 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

08 aug 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten augustus

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in augustus kunt en wilt bijwonen.

In de maand augustus luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Als je dorst hebt'.

Neurie je mee?

Een paleis in de tijd

Meditatie n.a.v. Genesis 2:2-3.
Door Rens de Ronde