Dagje uit met Aad

Een dagje uit met Aad, deze dagtocht is voor iedereen die mee wil. Vanuit de Marcuskerk rijdt Aad naar een nader te bepalen locatie. Hiervoor geldt: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Er kunnen maximaal 8 personen mee in de bus.

Data: elke eerste donderdag van de maand

Kosten: de kosten bedragen meestal € 10,00. Gaat de reis wat verder weg, dan komen er nog extra buskosten bij.

Opgeven of meer informatie: Aad van Mourik

Oasegebed

25 nov 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

27 nov 2020 om 14.00 uur

Gedachteniszondag

Zondag 22 november herdachten we in de vierplek Marcuskerk allen die ons in dit jaar zijn ontvallen. Deze zondag klonken hun namen in de dienst. De gedachtenisstenen met de namen van de overledenen lagen die morgen op de gedenktafel, als stil getuigenis en zichtbare herinnering.

Oproep: producten doneren voor de voedselbank

In de maand november luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Ik wens jou' van Trinity.

Neurie je mee?

God is altijd bij me

Meditatie door ds. Tim van Iersel.