Dagje uit met Aad

Een dagje uit met Aad, deze dagtocht is voor iedereen die mee wil. Vanuit de Marcuskerk rijdt Aad naar een nader te bepalen locatie. Hiervoor geldt: ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Er kunnen maximaal 8 personen mee in de bus.

Data: elke eerste donderdag van de maand

Kosten: de kosten bedragen meestal € 10,00. Gaat de reis wat verder weg, dan komen er nog extra buskosten bij.

Opgeven of meer informatie: Aad van Mourik

Kerkdienst - Doopdienst (vooraf inschrijven)

19 sep 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

26 sep 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten september

Met het formulier op onze website kunt u voor uw huishouden aangeven welke kerkdiensten u wilt bijwonen. Als u geen reactie ontvangt, kunt u ervan uitgaan dat u welkom bent in de Marcuskerk met het aantal personen dat voor de betreffende kerkdienst is ingeschreven. We sturen alleen nog een reactie op de inschrijving als uw huishouden NIET naar de kerk kan komen.

In de maand september luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'Hij is de rots'.

Neurie je mee?

Doe wel en zie niet om