Week van gebed

12 januari 2022

Van zondag 16 tot en met zondag 23 januari 2022 vindt de jaarlijkse 'Week van gebed voor eenheid' plaats. Het thema dit jaar is 'Licht in het duister'. Ook in de Marcuskerk zullen we deze week extra bij elkaar komen voor gebed. De bijeenkomsten vinden plaats op:
Dinsdag 18-1
Woensdag 19-1
Donderdag 20-1
De bijeenkomsten starten om 20:00 uur en duren ongeveer een half uur. Iedereen is welkom om online mee te doen. Link om online mee te bidden.

Over de 'Week van gebed'
In de jaarlijkse Week van gebed voor eenheid van christenen bidden christenen samen voor eenheid, voor hun wijk en de wereld. Deze gebedsbeweging begon al 175 jaar geleden en wordt wereldwijd gehouden. In Nederland doen naar schatting jaarlijks zo'n 200.000 mensen mee met het initiatief.

Zie ook de website van de PKN.

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313