Wake voor vluchtelingen: 19 juni

24 april 2021

De 24-uurs wake voor vluchtelingen met dit jaar als thema ‘ontmoeting verandert’ begint zaterdag 19 juni om 12 uur. De opening wordt verzorgd door René de Reuver (scriba van de PKN synode) en David Renkema (voorzitter Algemene Kerkenraad PKN Den Haag). Een afwisselend programma van vieringen en interviews volgt. Mensen die naar ons land zijn gevlucht vertellen over hun ervaringen. Welke ontmoetingen maakten indruk en zorgden, in positieve of negatieve zin, voor veranderingen?
Volg de livestream en laat u inspireren. Praat mee en inspireer anderen. De afsluitende viering begint zondag 20 juni om 10.30 uur en wordt geleid door Derk Stegeman (directeur Stek) en Marie Therese van der Loo (voorganger Haagse Dominicus).  Het complete programma, de link naar de livestream en de mogelijkheid om te reserveren om een deel van de wake live mee te maken vindt u op www.wakevoorvluchtelingen.nl.

Kerkdienst - Dankdienst, Hervormingsdag

31 okt 2021 om 10.00 uur

Meet the parents

31 okt 2021 om 11.00 uur

In de maand oktober luisteren we in de Marcuskerk naar het kinderlied 'God is Goed'.

> Zing je mee?

Artikel Startzondag

Een redacteur van Kerk in Den Haag was aanwezig bij de Startzondag en het 25-jarig jubileum van de Marcuskerk. Lees hier het artikel dat hij schreef over deze feestelijke zondag.

Leven in het nu?

Meditatie door Tim van Iersel.