Wake voor vluchtelingen: 19 juni

24 april 2021

De 24-uurs wake voor vluchtelingen met dit jaar als thema ‘ontmoeting verandert’ begint zaterdag 19 juni om 12 uur. De opening wordt verzorgd door René de Reuver (scriba van de PKN synode) en David Renkema (voorzitter Algemene Kerkenraad PKN Den Haag). Een afwisselend programma van vieringen en interviews volgt. Mensen die naar ons land zijn gevlucht vertellen over hun ervaringen. Welke ontmoetingen maakten indruk en zorgden, in positieve of negatieve zin, voor veranderingen?
Volg de livestream en laat u inspireren. Praat mee en inspireer anderen. De afsluitende viering begint zondag 20 juni om 10.30 uur en wordt geleid door Derk Stegeman (directeur Stek) en Marie Therese van der Loo (voorganger Haagse Dominicus).  Het complete programma, de link naar de livestream en de mogelijkheid om te reserveren om een deel van de wake live mee te maken vindt u op www.wakevoorvluchtelingen.nl.   
terug

Agenda

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof. 

Contact

Predikant
Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen. 

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

> Contactpagina