Vakantieweken met goede zorg en warme aandacht

29 april 2022

Is het voor u lastig om op vakantie te gaan, omdat u hulp nodig heeft bij de dagelijkse verzorging of omdat u verpleegkundige zorg nodig heeft? Stichting SIV organiseert vakantieweken, speciaal voor u. SIV is opgericht door de protestantse kerken uit Den Haag en omgeving, met als doel mensen met een lichamelijke beperking een fijne week vakantie te bieden. We verblijven op een mooie, aangepaste en rolstoel We genieten er van de natuur, leuke activiteiten en de gezelligheid. Tijdens de vakantie staan vrijwilligers, waaronder verpleegkundigen, voor u klaar. Er zijn nog plekken beschikbaar in onze vakantieweken van komende zomer. Wilt u meer informatie? Kijk op www.stichting-siv.nl, of neem contact op via 070-3181654 of buro@stichting-siv.nl.

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313