Update Kinderwinkel

21 oktober 2021

Op het moment van schrijven zijn we vol op bezig aan de activiteiten in de herfstvakantie, variërend van een speurtocht door de wijk, een film, een dansworkshop, een bootcamp ‘geheim agent’ voor de kinderen tot een trampolinepark en escaperoom voor de tieners. Voor iedere leeftijdsgroep bieden we een activiteit aan zodat iedereen een leuk uitje of iets te doen heeft in deze vakantieweek.

Vrijwilligers
Deze week hebben we vrij weinig vrijwilligers nodig om ons te onder-steunen maar vanaf volgende week zullen we weer wat vacatures uitzetten om nieuwe vrijwilligers te werven. De laatste periode hebben we helaas afscheid moeten nemen van een klein tiental aan vrijwilligers. Bij de meesten was het om een hele fijne reden namelijk dat zij hun eigen werk weer konden hervatten of een baan hadden gevonden. Voor ons (en onze jonge bezoekers) is het wel erg jammer. 

Ook aan u als gemeente willen we de oproep voor nieuwe vrijwilligers communiceren. Wij hebben ook hierin uw steun nodig. Mocht u zich geroepen voelen om te ondersteunen bij bijvoorbeeld een kinderinloop (4-7 jaar), een jongens- of meidenclub (7-10 jaar) of een tienerinloop (10-16 jaar), spreekt u ons dan gerust aan. Weet u misschien iemand die graag vrijwilligerswerk doet met kinderen? Breng ons dan in contact met elkaar! Alvast dank voor uw hulp of meedenken hierin!

Tienerrestaurant
En dan een heel blij bericht! Binnenkort mag het tienerrestaurant in de oude vorm weer starten! En omdat het bijna november is, zal de opening van tienerrestaurant dan ook zijn in de novembermaand met Culinair Moerwijk. Iedere week in november zal een land centraal staan van waaruit een culinair driegangendiner gekookt zal worden. Natuurlijk hopen we weer veel (nieuwe en oude) gasten te ontmoeten. Omdat wij geen echte horecagelegenheid zijn, hoeven wij u niet te vragen om een vaccinatie- of testbewijs. Wij zullen wél een maximum stellen aan het aantal gasten -afhankelijk van het aantal huishoudens- omdat we wat meer afstand zullen houden. 

Daarnaast zijn er een paar ‘regels’ waaraan we ons met z’n allen zullen moeten houden:
1.    Wilt u komen dineren, dan moet u vooraf reserveren. 
2.    De Kinderwinkel is een veilige plek, dus bij binnenkomst een gezondheidscheck (wij vragen u of u geen corona-gerelateerde klachten heeft).
3.    Bent u verkouden of voelt u zich niet pluis? Dan blijft u gewoon thuis.

Tot zover onze update.

Met een warme groet uit de Kinderwinkel,
Niels en Monique
 
terug

Agenda

Gebedsgroep

01 dec 2021 om 20.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

02 dec 2021 om 17.30 uur

Sinterklaasfeest in de Kinderwinkel


Adventstijd en Kerstchallenge: Geef Licht!

De tieners gaan in de Adventstijd iets heel stoers doen: ze zullen de nacht van 18 op 19 december in een tent kamperen in het kader van de Kerstchallenge van de Kerk in Actie: Geef Licht! U kunt de tieners sponsoren! 

Adventskalender

 

Lied van de maand

In november is het lied van de maand: "Laat zo je licht maar schijnen". 

> Zing je mee?

Meditatie

Meditatie door Jantine Veenhof

> Lees verder

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

> Contactpagina