28 okt 2021


Update Kinderwinkel

21 oktober 2021

Op het moment van schrijven zijn we vol op bezig aan de activiteiten in de herfstvakantie, variërend van een speurtocht door de wijk, een film, een dansworkshop, een bootcamp ‘geheim agent’ voor de kinderen tot een trampolinepark en escaperoom voor de tieners. Voor iedere leeftijdsgroep bieden we een activiteit aan zodat iedereen een leuk uitje of iets te doen heeft in deze vakantieweek.

Vrijwilligers
Deze week hebben we vrij weinig vrijwilligers nodig om ons te onder-steunen maar vanaf volgende week zullen we weer wat vacatures uitzetten om nieuwe vrijwilligers te werven. De laatste periode hebben we helaas afscheid moeten nemen van een klein tiental aan vrijwilligers. Bij de meesten was het om een hele fijne reden namelijk dat zij hun eigen werk weer konden hervatten of een baan hadden gevonden. Voor ons (en onze jonge bezoekers) is het wel erg jammer. 

Ook aan u als gemeente willen we de oproep voor nieuwe vrijwilligers communiceren. Wij hebben ook hierin uw steun nodig. Mocht u zich geroepen voelen om te ondersteunen bij bijvoorbeeld een kinderinloop (4-7 jaar), een jongens- of meidenclub (7-10 jaar) of een tienerinloop (10-16 jaar), spreekt u ons dan gerust aan. Weet u misschien iemand die graag vrijwilligerswerk doet met kinderen? Breng ons dan in contact met elkaar! Alvast dank voor uw hulp of meedenken hierin!

Tienerrestaurant
En dan een heel blij bericht! Binnenkort mag het tienerrestaurant in de oude vorm weer starten! En omdat het bijna november is, zal de opening van tienerrestaurant dan ook zijn in de novembermaand met Culinair Moerwijk. Iedere week in november zal een land centraal staan van waaruit een culinair driegangendiner gekookt zal worden. Natuurlijk hopen we weer veel (nieuwe en oude) gasten te ontmoeten. Omdat wij geen echte horecagelegenheid zijn, hoeven wij u niet te vragen om een vaccinatie- of testbewijs. Wij zullen wél een maximum stellen aan het aantal gasten -afhankelijk van het aantal huishoudens- omdat we wat meer afstand zullen houden. 

Daarnaast zijn er een paar ‘regels’ waaraan we ons met z’n allen zullen moeten houden:
1.    Wilt u komen dineren, dan moet u vooraf reserveren. 
2.    De Kinderwinkel is een veilige plek, dus bij binnenkomst een gezondheidscheck (wij vragen u of u geen corona-gerelateerde klachten heeft).
3.    Bent u verkouden of voelt u zich niet pluis? Dan blijft u gewoon thuis.

Tot zover onze update.

Met een warme groet uit de Kinderwinkel,
Niels en Monique
 
terug

Agenda

Kerkdienst - Pinksteren en belijdenisdienst

zo 19 mei 2024 om 10:00 uur

Gesprekskring

di 21 mei 2024 om 20:00 uur

Gebedsgroep

di 21 mei 2024 om 20:00 uur

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

Lid worden (inschrijfformulier)

> Contactpagina