01 mrt 2024


Update Kinderwinkel

We zijn hard op zoek naar vrijwilligers voor het (zomer)kamp!
Ook dit jaar gaan we met onze kinderen en tieners op kamp, namelijk van 15 t/m 19 juli. Net als voorgaande jaren laten we de stad achter ons en zoeken we een bosrijk gebied op om daar verschillende dag-, avond-, nacht- en bosspellen te doen en het plaatselijke zwembad op te zoeken. Om al deze activiteiten mogelijk te maken zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om hier hun steentje aan bij te dragen door mee te gaan als groepsleiding. Als groepsleiding begeleidt je een groepje van zo’n 5 kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar tijdens de verschillende activiteiten en zorg je ervoor dat we elk kind de aandacht en liefde kunnen geven die het verdient. Uiteraard krijg je er week vol ervaringen, leuke activiteiten en gezelligheid voor terug.
We zijn hard op zoek naar vrijwilligers die meewillen! Zouden jullie willen nadenken of je zelf mee wilt en/of iemand weten die mee zou kunnen/willen. Opgeven en/of het stellen van je vragen kan bij Niels (via 06 451 136 86).

Voorjaarsvakantie
Op moment van schrijven is het voorjaarsvakantie en zijn we druk bezig met de verschillende voorjaarsactiviteiten, waaronder knutselen met de 4 t/m 7 jarigen en bakken en filmkijken met de 8 t/m 16 jarigen.

Tienerrestaurant
De afgelopen paar weken zijn de nieuwe groepjes gestart in de Kinderwinkel. We zijn blij om te kunnen melden dat de meeste groepjes bestaan uit nieuwe tieners. Er is dus een behoorlijke wisseling van de wacht geweest. Daarnaast staan er de komende maanden ook een paar speciale avonden op het programma. Op sommige avonden zullen de tieners geholpen worden door wat eenmalige koks. Reserveren voor het tienerrestaurant kan nog steeds. Graag voor dinsdagmiddag 17.00u door te bellen/appen naar 06 451 136 86.

Putten
Zoals elk jaar zijn ook dit jaar onze kinderen weer uitgenodigd voor het jaarlijkse uitje naar Putten. Op 1 mei hopen we met een bus vol kinderen die kant weer op te gaan. Zoals elk jaar kijken we ernaar uit om onze kinderen te zien genieten van de verschillende (boerderij)activiteiten die daar aangeboden worden. Mocht je het leuk vinden om ons deze dag te begeleiden (en zelf ook een dagje te genieten van de frisse buitenlucht), dan horen we dat graag!

Hartelijke groet uit de Kinderwinkel,
ook namens Monique,
Niels
 
terug

Agenda

DinsdagAvondKring (DAK)

di 23 apr 2024 om 19:00 uur

Gebedsgroep

di 23 apr 2024 om 20:00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 25 apr 2024 om 18:00 uur

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

Lid worden (inschrijfformulier)

> Contactpagina