Update Kinderwinkel

4 september 2020

Terugblik 
In juli hebben we een heerlijke kampweek gehad in Meppen, Drenthe, met 35 kinderen. Heerlijk weer gehad, niet te warm, niet te koud en niet teveel regen. Veel in het bos gespeeld, gesport, gefietst, gewandeld, gezwommen en op de laatste dag zijn we naar Slagharen geweest. Na een paar flinke stortbuien in de ochtend, was het in de middag heerlijk vertoeven in het attractiepark. 
De sfeer was goed, de kinderen én de vrijwilligers hebben het erg leuk gehad. Iedereen die op welke manier dan ook betrokken is geweest: ontzettend bedankt! We hebben de kinderen in deze gekke tijd, waarin veel toch ook niet doorgaat, een heerlijke week kunnen geven! 
Na het kamp –en al het opruimen wat daarbij komt kijken– hebben we beiden genoten van een heerlijke vakantie in eigen land.

Klaar voor de start… AF!
Op moment van schrijven, zijn we net opgestart in de Kinderwinkel. De P. Oosterleeschool heeft in de voorlaatste week van de zomervakantie, een week Zomerschool kunnen draaien in o.a. de Kinderwinkel. Speciaal voor leerlingen die in de coronatijd achterstanden hebben opgelopen, was dit een soort bijspijkerweek, maar dan op een heerlijk ontspannen, speelse manier. 
Wij zelf zijn nog druk bezig met de voorbereidingen van de startweek, die van 25 t/m 29 augustus plaatsvindt. Als u dit leest, hebben we een week circus achter de rug, van circuswerkplaats Circaso. 3 ochtend Godly Play en op zaterdag 29 augustus een groot startfeest met springkussens, spellen en creativiteit!

En nu verder!
Vanaf 1 september draaien we –voor zover mogelijk binnen de maatregelen rondom corona– weer ons vaste weekprogramma! We hebben erg veel zin om alle kinderen uit Moerwijk weer te zien en om er weer een prachtig seizoen van te maken samen.
We vragen jullie om er samen met ons voor te gaan: door gebed, meedenken, giften, als vrijwilliger. Alles is welkom en met alles zijn we even blij!
 
terug

Agenda

Kerkdienst (vooraf inschrijven)

27 jun 2021 om 10.00 uur

Kerkdienst - Heilig Avondmaal

04 jul 2021 om 10.00 uur

Aanmelden kerkdiensten juni

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in juni kunt en wilt bijwonen. 

Lied van de maand

In de maand juni luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'God kent jou vanaf het begin'.

Neurie je mee?

Ik zie ik zie, wat jij niet ziet…

Meditatie n.a.v. Psalm 104 vers 30-34.
Door Jantine Veenhof

> Meer nieuws

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

> Contactpagina