Uitnodiging eerste Haagse Groene Inspiratiedag: 23 april

1 april 2022

Op zaterdag 23 april wordt de eerste Haagse Groene Inspiratiedag georganiseerd. Dit initiatief gaat uit van Initiatives of Change, de Haagse Gemeenschap van Kerken en A Rocha Den Haag. Wij nodigen u van harte uit op deze dag uw groene initiatief te komen delen, of te komen kennismaken met groene initiatieven van Haagse kerken en organisaties.

Er staat een mooi programma voor u klaar, met onder andere stadsecoloog Martin van den Hoorn, stadstroubadour Martijn Breeman, een open podium en een heerlijke vegetarische lunch. 's middags is er een programma voor jongeren, met een vertoning en bespreking van de film 2040.

Scan de QR code om je aan te melden.

terug

Agenda

Godly Play

za 21 mei 2022 om 16:30

Kerkdienst

zo 22 mei 2022 om 10.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof. 

Contact

Predikant
Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen. 

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

> Contactpagina