Sponsor Kinderwinkel-ouders met een dinerbon

23 oktober 2021

Op zondag 31 oktober is het oogstdienst. We staan stil bij alles wat we mogen ontvangen van God en danken daarvoor. Tijdens de dienst zal de boom van de startzondag weer gebruikt worden, nu om dankpunten te verzamelen. Materialen hiervoor zullen tijdens de dienst aanwezig zijn.

Daarnaast willen we ook van onze overvloed delen met anderen:

Wilt u ouders van Kinderwinkel-kinderen uit de wijk sponsoren om een keer gratis te eten in het tienerrestaurant van de kinderwinkel? Koop dan een ‘dinerbon’ van 7,50 euro! Zo draagt u bij aan het versterken van de band tussen de ouders en de Kinderwinkel.

Maak 7,50 euro of een veelvoud daarvan over naar de rekening van de diaconie van de Marcuskerk NL46 INGB 0000 621932 onder vermelding 'dinerbon tienerrestaurant'.

Via de werkers van de Kinderwinkel zullen de dinerbonnen een goede bestemming vinden.

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313