Onderzoek naar kerk-zijn na corona

23 oktober 2021

In de afgelopen twee jaar was kerk-zijn door de coronacrisis anders dan anders. Onze wijkgemeente heeft, net als veel andere kerken in Nederland, geïnvesteerd in creatieve oplossingen voor kerk-zijn op afstand. Inmiddels zijn de kerkdeuren gelukkig weer open voor iedereen!

De coronatijd roept vragen op, zoals: Wat hebben we van deze tijd geleerd? Wat willen we daarvan vasthouden wat willen we zo snel mogelijk kwijt? Waar willen we dat de kerk in gaat investeren? Die vragen zijn aanleiding voor Actie Kerkbalans om onderzoek te doen naar de betekenis van de kerk voor gemeenteleden, vandaag en in de toekomst.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan dit online onderzoek! Dit kan door de website www.gevenaandekerk.nl te bezoeken, waarna je automatisch doorgestuurd wordt naar het onderzoek op de website van Servalizer.eu. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten; het is mogelijk om aan het einde je e-mailadres achter te laten, zodat je persoonlijk op de hoogte gebracht wordt van de onderzoeksresultaten.

Doe je mee? Jouw mening telt!

Namens de kerkrentmeesters,

Bram Maljaars (bram@pg-dedrieklank.nl)

Kerkdienst - Hemelvaartsdag

do 26 mei 2022 om 10.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 26 mei 2022 om 18.00 uur (inloop vanaf 17.30 uur)

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313