Onderzoek naar kerk-zijn na corona

23 oktober 2021

In de afgelopen twee jaar was kerk-zijn door de coronacrisis anders dan anders. Onze wijkgemeente heeft, net als veel andere kerken in Nederland, geïnvesteerd in creatieve oplossingen voor kerk-zijn op afstand. Inmiddels zijn de kerkdeuren gelukkig weer open voor iedereen!

De coronatijd roept vragen op, zoals: Wat hebben we van deze tijd geleerd? Wat willen we daarvan vasthouden wat willen we zo snel mogelijk kwijt? Waar willen we dat de kerk in gaat investeren? Die vragen zijn aanleiding voor Actie Kerkbalans om onderzoek te doen naar de betekenis van de kerk voor gemeenteleden, vandaag en in de toekomst.

Ik nodig je van harte uit om mee te doen aan dit online onderzoek! Dit kan door de website www.gevenaandekerk.nl te bezoeken, waarna je automatisch doorgestuurd wordt naar het onderzoek op de website van Servalizer.eu. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten; het is mogelijk om aan het einde je e-mailadres achter te laten, zodat je persoonlijk op de hoogte gebracht wordt van de onderzoeksresultaten.

Doe je mee? Jouw mening telt!

Namens de kerkrentmeesters,

Bram Maljaars (bram@pg-dedrieklank.nl)

Gebedsgroep

01 dec 2021 om 20.00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

02 dec 2021 om 17.30 uur

Sinterklaasfeest in de Kinderwinkel

Adventstijd en Kerstchallenge: Geef Licht!

De tieners gaan in de Adventstijd iets heel stoers doen: ze zullen de nacht van 18 op 19 december in een tent kamperen in het kader van de Kerstchallenge van de Kerk in Actie: Geef Licht! U kunt de tieners sponsoren!

In november is het lied van de maand: "Laat zo je licht maar schijnen".

> Zing je mee?

Meditatie door Jantine Veenhof