24 feb 2023


Nieuws over het jeugdwerk

24 februari 2023

We beginnen maart met een Bring and Share lunch (5 maart). Eerst dachten we aan een Meet the Parents bijeenkomst over het Heilig Avondmaal en kinderen, maar tijdens het gesprek hierover in de Kerkenraad kwamen we er achter dat er meer is om over te praten na een jaar waarin we diverse vormen hebben uitgeprobeerd. We hopen op goede gesprekken (en een lekkere lunch :-)).

Op 16 maart opent de inschrijving voor de voorjaarsconventie van 17 - 21 mei op camping De Betteld in Zelhem van de Charismatische Werkgroep Nederland. Vorig jaar zijn diverse gemeenteleden en gezinnen hierheen geweest. Wij hebben met elkaar veel plezier gehad (zowel de volwassenen als de kinderen). Er zijn lezingen en workshops, er is muziek en zang. Programma's voor kinderen en tieners, door tieners en twintigers. Ik kan het aanbevelen voor alle soorten mensen in elke levensfase. De meesten die vorig jaar zijn geweest, willen dit jaar weer gaan. Vraag het gerust na bij o.a. Nadine, Willeke, Mariel, Wilbert, Arnout en Jonathan. Zie voor meer info: https://www.cwn-cwj.nl/

Voor de Spoorzoekers zal er (net als voor de Kerst) op de zaterdag voor Pasen (8 april) een Godly Play en maaltijd georganiseerd worden in de Kinderwinkel. Ouders ontvangen hier nog een mail over van Bram.

Daarnaast leeft de wens om onze tieners en de tieners die de Kinderwinkel bezoeken vaker met elkaar in contact te brengen. De Kinderwinkel organiseert iedere vrijdagavond een tienerinloop van 19.00 - 20.15 uur. De tieners kunnen daar allerlei spellen doen of meedoen aan een grotere activiteit. Met de tieners van Marcuskerk moeten we hiervoor nog even onze agenda's trekken.

Voor de tieners is er op vrijdag 14 april De Game on! Spelcompetitie in de Dungeon van de Christus Triomfatorkerk (Juliana van Stolberglaan 154, tramhalte voor de deur). Deze activiteit wordt georganiseerd vanuit de Commissie Jeugd van de Algemene Kerkenraad voor tieners uit alle Haagse kerken. We hopen hier met onze tieners ook heen te gaan. 

Catharine van Egmond
 
terug

Agenda

Gebedsgroep

di 16 jul 2024 om 20:00 uur

Kerkdienst

zo 21 jul 2024 om 10:00 uur

Italiaans lunchbuffet (vooraf aanmelden)

di 23 jul 2024 om 12:00 uur

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

Lid worden (inschrijfformulier)

> Contactpagina