Als alles (weer) kan, wat dan?

30 augustus 2021

Op 15 september organiseert LUX Den Haag (pioniersplek van de PKN Den Haag) een interactieve avond met sprekers Marian Donner (columnist en auteur) en Tim Vreugdenhil (stadspredikant Amsterdam) over de vraag 'als alles (weer) kan, wat dan?'. Gaan we inhalen wat we hebben gemist, of zijn we door corona anders gaan leven? Of is het vooral de vraag hoe we leren leven met corona?

Programma
Marian Donner en Tim Vreugdenhil houden beide een pleidooi over hoe we om moeten gaan met de druk die we onszelf opleggen nu alles weer lijkt te kunnen. Marian is schrijver en columnist (ze schreef o.a. ‘Zelfverwoes-tingsboek: waarom we meer moeten stinken, drinken, bloeden, branden en dansen’ (2019) en columnist bij het Parool) pleit voor meer ‘sukkelig-heid’. Tim is stadspredikant in Amsterdam en schreef o.a. het boek ‘opener dan ooit’ (2021) over nieuwe kansen na de coronacrisis.

Na de bijdragen van Marian en Tim volgt een gesprek met de zaal/kijkers, muziek door pianist Tobias Borsboom en tot slot neemt dansdocent Ilse van Haastrecht ons mee om in het goede ritme te komen.

15 september, 20.00-21.30 uur Lutherse kerk, Lutherse Burgwal 7, Den Haag.
Reserveer je ticket (zaal: €5,- tot €10,- of livestream: €6,-) via deze link. Early bird tickets t/m 15 augustus.

Welkom en hartelijke groet namens LUX Den Haag
www.luxdenhaag.nl / mail info@luxdenhaag.nl

zo 03 jul 2022 om 10.00 uur

Gebedsgroep

di 05 jul 2022 om 20.00 uur

Even voorstellen: waarnemend predikant

Vanaf half mei tot eind september is Dirk-Jan Thijs de tijdelijk predikant in verband met het zwangerschaps- en bevallingsverlof van ds Jantine Veenhof.

Dominee Jantine Veenhof is met zwangerschaps- en bevallingsverlof tot eind september. Haar waarnemer is Dirk-Jan Thijs. Bereikbaar via dirk-jan.thijs@pg-dedrieklank.nl. Gemeenteleden rond de 'Marcuskerk' kunnen bij pastorale vragen ook Emma Moerman of Gerrit van de Velde benaderen.

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313