09 jun 2023


‘We Wonder God’ avonden voor ouders

Wat zou er avontuurlijker zijn dan het ouderschap? Gewoon ergens aan beginnen zonder handleiding met alleen je eigen opvoeding als basis. In die basis heb je misschien iets van God, de bijbel en de kerk meegekregen. Nu sta jij voor de keuze wat je je kinderen meegeeft. Je vraagt je af wat je zelf eigenlijk gelooft. Je ziet jezelf dingen doen, je hoort jezelf dingen uitleggen waarvan je voelt dat het niet meer klopt. Of soms juist ook wel. 
 
Wat is dat? Waar en wanneer wordt die snaar in jezelf geraakt? De snaar die je doet verwonderen. Eigenlijk zoals je kinderen dat doen. Over de kleinste dingen. Kun je dat wat je ooit zelf meekreeg - in welke vorm en met welke inhoud dat ook is geweest - weer open en vrij tegemoet treden? En je daar over verwonderen, juist weer samen met je kinderen? 
 
Dyanti en Annelies nodigen je namens Stek Den Haag uit om in drie avonden die snaar in jezelf te vinden. Om je opnieuw te verwonderen over verhalen die je misschien al kent, maar nog nooit op deze manier hebt beleefd. We doen deze avonden op de manier van Godly Play. Dat betekent verwondering, geen goede of foute antwoorden, op reis zijn met elkaar, je eigen proces dat centraal staat, reflectie, creativiteit en … vieren! We sluiten altijd af met een borrel.
 
Welkom om tijdens de avontuurlijke reis die ouderschap toch al is, even deze oases op te zoeken. 
 
28 september 2023:20:00 - 21.30
16 november 2023: 20:00 - 21.30
14 decemberr 2023:20:00 - 21.30
 
Noteer de data alvast allemaal in je agenda, opgave via Dyanti Deira (ddeira@stekdenhaag.nl
Totaal kosten (3 avonden incl borrel) voor drie keer: 22,50 euro. 
Te voldoen na opgave. Ouders met een Ooievaarspas mogen gratis aansluiten.
Aanmelden graag vóór 19 juni.
 
De avonden worden mogelijk gemaakt door Stek Den Haag en geleid door Dyanti Deira en Annelies Rebel 
 
Dyanti Deira (1993) is sinds 2021 werkzaam bij Stek Den Haag als projectleider van Jonge gezinnen en Zinzoekers. Zij heeft Theologie gestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede en liep tijdens haar studie twee jaar stage bij een Christelijke pioniersplek, waarin er gezocht werd naar andere vormen van kerk-zijn. Ook het zoeken naar verschillende vormen van geloofsbeleving kwam ter sprake. Ze ontdekte toen, maar ook al in haar jeugd, hoe waardevol het ervaren van een geloofsbeleving kan zijn als daarin ruimte is voor verwondering, vragen en nieuwsgierigheid. Het biedt ruimte voor nieuwe inspiratie en interpretatie.
 
Annelies Rebel (1984) ontdekt steeds meer wat haar eigen achternaam haar te zeggen heeft. Al reizend ontdekt ze de ingrediënten voor een Rebels leven; lef, nieuwsgierigheid, aandacht, humor en verbondenheid. Met haar podcast Rebel op Reis maakt ze met hulp van haar gesprekspartners haar koffers lichter en leert ze hoe je echt je eigen pad kunt volgen. Na een lange carrière als gemeenteambtenaar bouwt ze nu aan haar eigen business. Kinderen, opvoeding en spiritualiteit maken daar deel van uit. Annelies heeft vier kinderen, voetbalt graag, doet een poging tot piano spelen en woont in Abcoude. www.anneliesrebel.nl 
 
terug

Agenda

Gebedsgroep

di 18 jun 2024 om 20:00 uur

Tienerrestaurant Kinderwinkel

do 20 jun 2024 om 18:00 uur

Kerkdienst

zo 23 jun 2024 om 10:00 uur

Contact

Predikant
Jantine Veenhof
T 070-406 1147

Marcuskerk
Jan Luykenlaan 92, Den Haag
T 070-388 6874

Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Protestantse Gemeente 's-Gravenhage
RSIN 81 40 79 313

Lid worden (inschrijfformulier)

> Contactpagina