15 september startzondag!

31 augustus 2019

Zondag 15 september starten we in de Marcuskerk het nieuwe seizoen met een laagdrempelige dienst. Het thema is: Een goed verhaal.
Jantine Veenhof gaat voor en Hester Sanderman zal bevestigd worden als kinderwerken in de Kinderwinkel. Daarnaast zal er aandacht zijn voor de ingestuurde zomer(beeld)verhalen. Iedereen is van harte welkom!

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.