Wijkblad Drieklank

Wijkblad 'Drieklank'

Het wijkblad van De Drieklank heet 'Drieklank'. Dit blad komt maandelijks uit, behalve in juli en augustus.

Een abonnement kost €13,50 per jaar en als het blad u per post wordt toegestuurd €33,50 per jaar. Abonnees ontvangen jaarlijks een acceptgirokaart voor het overmaken van het abonnementsgeld. U kunt een abonnement opvragen bij Hans van Gestel (T 070 – 393 53 37).

Kopij voor de 'Drieklank' graag inleveren voor de 20e van de maand bij Ingrid Blok.

Als abonnee van het wijkblad krijgt u ook de gedrukte versie van het maandblad Kerk in Den Haag, met informatie over interkerkelijk Den Haag. Op de webversie van Kerk in Den Haag staat o.a. een agenda met kerkelijke activiteiten in Den Haag en omstreken.

Digitale nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze wijkgemeente? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief voor een periodiek overzicht per e-mail van de belangrijkste nieuwtjes en activiteiten.

Oasegebed

25 nov 2020 om 19.10 uur

Buurtkoffie

27 nov 2020 om 14.00 uur

Gedachteniszondag

Zondag 22 november herdachten we in de vierplek Marcuskerk allen die ons in dit jaar zijn ontvallen. Deze zondag klonken hun namen in de dienst. De gedachtenisstenen met de namen van de overledenen lagen die morgen op de gedenktafel, als stil getuigenis en zichtbare herinnering.

Oproep: producten doneren voor de voedselbank

In de maand november luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Ik wens jou' van Trinity.

Neurie je mee?

God is altijd bij me

Meditatie door ds. Tim van Iersel.