Algemene informatie

De Marcuskerk is de vierplek van de protestantse wijkgemeente De Drieklank in het Haagse stadsdeel Moerwijk. De Marcuskerk is een kerk voor iedereen, een open en gastvrije plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Samen luisteren we naar de Bijbel en de uitleg ervan. We zingen en bidden.

Kerkdiensten

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in de Marcuskerk om 10.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom om na te praten onder het genot van koffie, thee en limonade. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in de Marcuskerk.

Jeugd en jongeren

In de vierplek Marcuskerk komt een steeds groter wordende groep van kinderen en jongeren. Voor verschillende leeftijdsgroepen zijn er activiteiten. Ook gasten zijn hierbij van harte welkom!

Geschiedenis Marcuskerk

In 2011 was het 50 jaar geleden dat de Marcuskerk werd gebouwd en 15 jaar geleden dat de hervormde gemeente en de Gereformeerde Kerk fuseerden en hun intrek namen in de Marcuskerk.

Verhuur en koster

Voor het verkennen van de mogelijkheden om één of meer ruimten in de Marcuskerk incidenteel of structureel te huren kunt u contact opnemen met de contactpersoon verhuur.

Bezinning in het stiltecentrum

02 dec 2020 om 09:30 uur

Oasegebed

02 dec 2020 om 19.10 uur