Algemene informatie

Kerk in Laak is de vierplek van de protestantse wijkgemeente De Drieklank. Vanuit buurt- en kerkhuis De Oase vormen we een christelijke gemeenschap die in en voor de buurt aanwezig is.

Kerkdiensten

Iedere zondagmorgen begint de kerkdienst in De Oase om 10.00 uur. Ook op kerkelijke feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Kerst is er een dienst in De Oase.

Wijkblad Kerk in Laak

Kerk in Laak heeft een wijkblad dat maandelijks verschijnt. In het wijkblad staan allerlei nieuws en activiteiten van de wijkgemeente.

Samenwerking

Kerk in Laak is een ‘vierplek’ van de protestantse wijkgemeente De Drieklank, die onderdeel is van de Protestantse Gemeente ‘s-Gravenhage.

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b