Verhuur en koster Marcuskerk

Verhuur Marcuskerk
Voor het verkennen van de mogelijkheden om één of meer ruimten in de Marcuskerk incidenteel of structureel te huren kunt u contact opnemen met de contactpersoon verhuur.

Rik Pronk
T 070 – 388 68 74

Trouwdiensten en uitvaarten Marcuskerk
Voor het inplannen van trouwdiensten en uitvaarten in de Marcuskerk kunt u contact opnemen met de koster van dit gebouw. Deze verzorgt het beheer en de faciliteiten.

Koster Marcuskerk
  Iris Pronk
T 070 – 388 68 74

Kerkdienst - Hemelvaartsdag (vooraf inschrijven)

13 mei 2021 om 10.00 uur

Godly play

15 mei 2021 om 16.30 uur

Aanmelden kerkdiensten mei

Via het formulier op onze website kun je voor je huishouden aangeven welke kerkdiensten je in mei kunt en wilt bijwonen. Op basis van alle reacties maken wij een eerlijke verdeling en bevestigen voor elke zondag per e-mail wie wel (en misschien helaas niet) welkom is. Met het inschrijfformulier geef je dus je voorkeur aan, terwijl de bevestiging per e-mail bepaalt of je daadwerkelijk naar de kerk kunt komen.

Pinksteren in het raamkozijn

Meditatie door Rens de Ronde.