Wijkblad Markant

Het wijkblad van de Marcuskerk is de Markant. Dit blad komt maandelijks uit, behalve in juli en augustus.

Een abonnement kost €13,50 per jaar en als het blad u per post wordt toegestuurd €33,50 per jaar. Abonnees ontvangen jaarlijks een acceptgirokaart voor het overmaken van het abonnementsgeld. U kunt een abonnement opvragen bij Hans van Gestel (T 070 – 393 53 37).

Kopij voor de Markant graag inleveren voor de 20e van de maand bij Ingrid Blok.

Als abonnee van (één van) de wijkbladen krijgt u ook de gedrukte versie van het maandblad Kerk in Den Haag, met informatie over interkerkelijk Den Haag. Op de webversie van Kerk in Den Haag staat o.a. een agenda met kerkelijke activiteiten in Den Haag en omstreken.

Digitale nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit onze wijkgemeente? Neem dan een abonnement op de nieuwsbrief voor een periodiek overzicht per e-mail van de belangrijkste nieuwtjes en activiteiten.

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b