wo 2 oktober 2019

Lezing - Godvergeten: gedachten over geloof en dementie

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
Prijs:
 gratis (collecte bij de deur)

‘Ik ben nog getrouwd, maar eigenlijk al weduwe,’ aldus een partner van iemand met dementie. Wie ben je eigenlijk nog, als je omgeving jou al heeft verloren, of zelfs dood heeft verklaard terwijl je nog leeft? Wie ben je, als je dat zelf niet meer weet?

Dementie gaat over de kernvragen van ons leven. Het tast de grondvesten van je bestaan aan en heeft grote impact op het leven van naasten. Dementiedominee Tim van Iersel zal deze thema’s in zijn lezing op 2 oktober inleiden en hierover met u in gesprek gaan. Daarbij zal hij praktische handreikingen doen hoe je mensen met dementie en hun naasten kunt blijven betrekken bij de gemeenschap. Van harte welkom!

Dementiedominee Tim van Iersel (www.timvaniersel.nl) is werkzaam als geestelijk verzorger en ethicus bij WoonZorgcentra Haaglanden (WZH) en auteur van Godvergeten, Gedachten over geloof en dementie (2019).

Buurtkoffie

04 dec 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk) - 2e advent - vooraf inschrijven verplicht

06 dec 2020 om 10.00 uur