zo 9 juni 2019

Kerkdienst - Pinksteren en belijdenis (Marcuskerk)

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.30 uur

Zondag 9 juni is er een Pinkster- en belijdenisdienst in de Marcuskerk. Deze feestelijke dienst wordt geleid door onze eigen wijkpredikant, Jantine Veenhof. De muziekgroep zorgt voor de muzikale begeleiding. Na afloop van de dienst zullen we, inmiddels volgens traditie, buiten bellen blazen en een lied zingen.
Iedereen is van harte welkom…ook om na afloop te genieten van iets lekkers bij de koffie!

Tijdens de dienst wordt er gecollecteerd. De speciale pinkstercollecte (diaconale collecte) is bestemd is voor Bijbelverspreiding op het Chinese platteland. Op deze website vindt u daarover meer informatie.

Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Buurtkoffie

27 nov 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk) - 1e advent - doopdienst - vooraf inschrijven verplicht

29 nov 2020 om 10.00 uur

In de maand november luisteren we in de Marcuskerk als kinderlied: 'Ik wens jou' van Trinity.

Neurie je mee?

God met ons

Meditatie door ds. Jantine Veenhof over God met ons - over een toekomst die groter is dan het verleden