zondag 18 oktober 2020

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.30 uur

Algemeen

• Nb. Vooraf aanmelden verplicht. Houd de richtlijnen rondom corona in de gaten!
  • Voorganger: ds. Jantine Veenhof, wijkpredikant
  • Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.
  • Na de dienst is er, bij goed weer, buiten gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en fris.
  • De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Doopdienst
Op 18 oktober is er een doopdienst in de Marcuskerk. Jacomijn en Wilbert Verbruggen zullen hun zoon Lucas Willem Verbruggen laten dopen.
Het is fijn om deze dienst samen met u als gemeenteleden in de kerk en via de online dienst te mogen beleven. We hopen samen met de doopouders, familie en vrienden en u als gemeenteleden op een heel vreugdevolle en gezegende dienst met elkaar!
Door de nieuwe beperkende richtlijnen kunnen we geen extra zitplekken creeëren in de ontmoetingszaal, zoals we van plan waren. Het zal dus zo zijn dat er meer mensen vanuit huis de dienst online meebeleven. Wij vragen uw begrip hiervoor.