zo 7 juni 2020

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.00 uur

Voorganger: ds. Bas Plaisier, Rijswijk

De diensten die in juni in de Marcuskerk gehouden worden, zijn te bekijken via een livestream-verbinding: link naar livestream.

In verband met de coronamaatregelen is deze dienst alleen toegankelijk voor mensen die ingeroosterd zijn om bij deze dienst aanwezig te zijn. Lees voor alle informatie dit nieuwsbericht.

1e collecte: Diaconale collecte JONG Transvaal | Schilderswijk

Werken aan je toekomst in Transvaal en de Schilderswijk valt niet altijd mee. Lastig huiswerk, problemen om een goede stageplek vinden, problemen op school of thuis… Veel jongeren krijgen ermee te maken …Bij JONG Transvaal | Schilderswijk vind je een gezellige plek waar je vier keer per week terecht kunt voor een kopje thee, een praatje, een rustige werkplek en hulp bij je huiswerk. Je wordt begeleid door coaches uit de buurt, meestal studenten die dezelfde dingen hebben meegemaakt, hebben doorgezet en goed terecht zijn gekomen.
Gedurende de Corona-periode heeft JONG Transvaal|Schilderswijk een online-begeleidingssysteem opgezet voor verschillende vragen en problemen.

U kunt uw gaven overmaken aan:
Diaconie Protestantse Wijkgemeente Marcuskerk
NL46 INGB 0000 6219 32 o,v.v. JONG 7/6

2e collecte: Pastoraat in onze wijkgemeente
Pastoraat vindt plaats waar mensen aandacht geven aan elkaar. Waar tijd en ruimte is om elkaar te ontmoeten met oog en oor. Door om te zien naar die ander, op diverse manieren.

Ook en juist in deze corona-tijd: het pastoraal team belt regelmatig mensen op; de nieuwsbrief wordt persoonlijk bij u gebracht; een aantal mensen hebben een ansichtkaart -door kinderen van de Kinderwinkel Ingekleurd- mogen ontvangen; voor hulpvragen staat het pastoraat voor u klaar. Laten we blijven omkijken naar elkaar!

U kunt uw gaven overmaken aan:
PGG Marcuskerk  NL10 INGB 0000 4120 90 o.v.v 7/6

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b