zo 28 juni 2020

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.00 uur

Voorganger: Arte Havenaar, Rotterdam

De diensten die in juni in de Marcuskerk gehouden worden, zijn te bekijken via een livestream-verbinding: link naar livestream.

In verband met de coronamaatregelen is deze dienst alleen toegankelijk voor mensen die ingeroosterd zijn om bij deze dienst aanwezig te zijn. Lees voor alle informatie dit nieuwsbericht.

1e collecte: Diaconale collecte: maatjesproject 'Blijf je nog even?‘

Het ouderenproject ‘Blijf je nog even?’ is een samenwerking tussen Stek en Cardia en bestaat sinds 2015. In dit project wordt een vrijwilliger gekoppeld aan een oudere, die hij of zij gedurende een jaar geregeld bezoekt om te praten over de vragen die de oudere bezighouden. Als je ouder wordt, komen bepaalde vragen en gedachtes vaker naar voren. Zoals vragen naar de zin van het bestaan, gedachten over gemaakte keuzes, verdriet, vreugde en verlangen, je moed en je moeite. Het doet mensen goed om deze met een betrokken gesprekspartner te delen. Juist in deze tijd is dit erg belangrijk, daarom vragen wij u dit project te steunen door middel van een  financiële bijdrage.

U kunt uw gaven overmaken aan:
Diaconie Protestantse Wijkgemeente Marcuskerk
NL46 INGB 0000 6219 32 o.v.v. 28/6

e collecte: Kringen in onze wijkgemeente

Als kerkgemeente vinden wij het belangrijk om ook op onze vierplek Marcuskerk diverse activiteiten te kunnen (blijvenaanbieden om met elkaar te groeien in geloof en als gemeente.

Voorbeelden van kringen zijn: de geloofskring, de schilderkring, de ZAKSamen Bijbel lezen, Wandelen en filmkring. Daarom collecteren wij vandaag t.b.v. kringen in onze wijkgemeente’.

U kunt uw gift overmaken op rekening PGG Marcuskerk  NL10 INGB 0000 4120 90 o.v.v 28/6
Of ga naar de betaallink https://pg-dedrieklank.nl/gift-marcuskerk en betaal deze collecte gemakkelijk met Ideal

Bezinning in het stiltecentrum

02 dec 2020 om 09:30 uur