zo 19 juli 2020

Kerkdienst (Marcuskerk) en aansluitend picknick

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag

Nb. Houd de richtlijnen rondom corona in de gaten!

Voorganger: drs. Ronald van Schouwen, Honselersdijk

Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Na de dienst organiseren we een zomerpicknick in het Zuiderpark voor alle gemeenteleden van De Drieklank, jong en oud. Neem een picknickmand mee, een buitenspel, een kleed of campingstoel voor de medemens die niet zo makkelijk op de grond zit. De picknick vindt plaats aansluitend aan de dienst, bij het Rosarium in het Zuiderpark.

Collectes tijdens de dienst

1e collecte: Aandachtscentrum
Het Oecumenisch Aandachtscentrum is een open huis in het hartje van Den Haag. Het is open voor hen die een moment van rust en stilte zoeken in het leven van alledag; een plaats van ontmoeting, waar men vrijblijvend kan praten over geloof en levensvragen en zijn of haar zorgen met de ander kan delen. Er is een leestafel en een leeshoek, een stilteruimte voor rust, meditatie en gebed. Iedereen is welkom! Onze gasten worden met respect benaderd en kunnen hier even op adem komen en een luisterend oor vinden, gewoon onder elkaar met een kopje thee of koffie.

U kunt uw gaven overmaken aan:
IBAN NL30 INGB 0003 0038 61
t.n.v. Vereniging Oecumenisch Centrum in Den Haag

2e collecte: Wijkgemeente
Ook kerkdiensten kosten geld en predikanten hebben recht op een inkomen. Vandaag is de 2e collecte bestemd voor de kosten van kerkdiensten en predikant in de Marcuskerk.

Uw gave kunt u overmaken op rekeningnummer:
NL10 INGB 0000 4120 90 t.n.v. PGG Marcuskerk o.v.v 19 / 7
Of ga naar de betaallink https://pg-dedrieklank.nl/gift-marcuskerk en betaal deze collecte gemakkelijk met Ideal

Buurtkoffie

04 dec 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk) - 2e advent - vooraf inschrijven verplicht

06 dec 2020 om 10.00 uur

Liturgische bloemschikking tijdens advent

Uitleg bij de liturgische bloemschikking in de Marcuskerk

God met ons

Meditatie door ds. Jantine Veenhof over God met ons - over een toekomst die groter is dan het verleden