zo 2 juni 2019

Kerkdienst - Tienerdienst met kinderkoor uit Oeganda (Marcuskerk)

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.30 uur

Voorganger: ds. Jantine Veenhof, wijkpredikant

Deze dienst wordt georganiseerd met de tieners van de Marcuskerk. In deze tienerdienst zingt Kinderkoor UP4S. Het wordt een bijzondere dienst. De tieners denken mee in de voorbereiding, kiezen zelf het thema en zullen allerlei taken vervullen in de dienst. Met het Oegandees Kinderkoor erbij zullen we deze ochtend ook zeker swingen! Ben je er ook bij?!

Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en fris.

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

In de maand juli zingen we in de Marcuskerk als kinderlied: Liedje van Verlangen van Elly & Rikkert.

Neurie je mee?

Meditatie n.a.v. Handelingen 6 : 1b