zo 13 oktober 2019

Kerkdienst - Doopdienst (Marcuskerk)

Marcuskerk, Jan Luykenlaan 92, Den Haag
 10.00 uur  - 11.30 uur

Voorgangers: ds. Jantine Veenhof en ds. Bas Plaisier

Op zondag 13 oktober zal Abel Hendrik Christiaan, de zoon van Marten en Florien Stolp gedoopt worden. We zien uit naar deze feestelijke dienst die geleid zal worden door ds. Bas Plaisier en ds. Jantine Veenhof. De Marcusband speelt en u en jullie zijn allen van harte welkom!

Kinderoppas (0-3 jaar), kindernevendienst (4-10 jaar) en 11+-groep zijn aanwezig.

Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van koffie, thee en fris.

De Marcuskerk is rolstoeltoegankelijk, voorzien van een lift en een ringleiding en geschikt voor het verblijf van mindervaliden. Er is een rolstoeltoilet aanwezig.

Buurtkoffie

04 dec 2020 om 14.00 uur

Kerkdienst (Marcuskerk) - 2e advent - vooraf inschrijven verplicht

06 dec 2020 om 10.00 uur